Rune Stølen Fossberg
 
Registrert Homeopat NAN MNHL.
 
5 års utdannelse ved Norsk Akademi for Naturmedisin, 2002-2007. Utdannelsen ved NAN kvalifiserer til medlemskap i Norske Homeopaters Landsforbund.

Registrert betyr at man er oppført i brønnøysundregisterets register over alternative utøvere. Da vet du at sosial- og helsedirektoratet har godkjent NHL som utøverorganisasjon. Godkjenningen er knyttet til formelle, etiske og forretningsmessige forhold, og innebærer ingen faglig eller kvalitetsmessig vurdering av den enkelte utøver eller behandlingsform.

Har siden 2008 vært med på over 40 homeopatiske prøvinger. Dette gir et verdifullt erfaringsgrunnlag å foreskrive midler ut fra. Sitter som vararepresentant i NHL's styre for perioden 2011-2013. Meget gunstige priser.

Fra før har jeg befalsutdanning, grunnfag i matematikk, 3 år ved Norsk musikkteater og Ballettakademi, vært med i 3 musikaler. Undervist i matematikk, stepping og Lindy Hop. Diplom fra Nordisk Healer Institutt 2002. Arbeidet på sykehjem siden 1996 som pleieassistent.

 
Healer - medfødte "varme hender".
Har medfødte healingevner og fikk diplom fra Nordisk Healer Institutt i 2002. De jeg holder på opplever ofte brennende varme hender, og at "noe" skjer. Min sterke side er innfølingsevnen, det vil si evnen til å "ta inn" en annen person og merke hvor healingen skal skje. 
 
Du er hjertelig velkommen! 
  
For time med Rune, ta kontakt:
Mobil: 924 23 879
Skarpsnoklinikken DA | Drammensveien 83, 0271 OSLO - Norge | Phone: 92265200 | post@skarpsnoklinikken.com