Maria Foldøy Bjørndal

Homeopat NAN MNHL, Fotsoneterapeut etter Ersdalmetoden, Soneterapeut, Øreakupunktør, Massør

Kristin Maria Foldøy Bjørndal begynte sin praksis på Lillestrøm i 1999. Hun arbeidet med soneterapi og massasje frem til 2004. Da startet hun i tillegg som homeopat-assistent for Andreas N. Bjørndal. Hun ble selv ferdig med en 5-årig homeopati utdannelse ved NAN i 2005 . Fotzoneterapiutdannelsen har hun fra Naturheilschule Skandinavia. Dette er en to-årig utdannelse etter Ersdalmetoden.

Ersdalmetoden

Charles Ersdal (PhD) utviklet soneterapien fra en enkel metode til en avansert kartlegging av tidligere ikke spesifiserte soner. Hans metode overgår vanlig soneterapi både i sin nøyaktige kartlegging og måten behandlingen utføres. Kun noen få soneterapeuter har denne spesialutdanningen.

Etterutdannelse

Hun har fulgt flere etterutdannelseskurs i homeopati og er aktiv deltager på seminar i inn og utland. Hun har fullført etterutdannelse i arketyper og miasmer og deres betydning for homeopatien.

Ved siden av studiene har hun i mange år arbeidet med helsekost som butikkmedarbeider og rådgiver.

Kristin Maria er også utdannet i healing-massasje og psykoterapi ved Den Danske Gruppen for Esoterisk Filosofi og Forskning. Denne gruppen ledes av den danske lege og forsker Gerda Knudsen.

Hun har fullført 7 års studie i Kabbalah.

Kristin Maria tilbyr følgende behandling:

Forhandler av apparater for barnløse og naturlig prevensjon

Kristin Maria har jobbet med naturlige prevensjonsmetoder gjennom flere år og veilder i bruk av og er distributør for apparater som måler din syklus.

Disse kan brukes for de som er ufrivillig barnløse og for de som ønsker prevensjon uten bivirkninger.

For time hos Kristin Maria, ta kontakt
kristinmaria@skarpsnoklinikken.com
92265200

Kristin Maria Foldøy Bjørndal

Skarpsnoklinikken DA | Drammensveien 83, 0271 OSLO - Norge | Phone: 92265200 | post@skarpsnoklinikken.com